covıd 19 tedbirleri hakkında;18 mart 2020 tarihinden itibaren ofisimiz kapalı olup, ekibimiz evden çalışmaktadır. her zaman olduğu gibi 0 850 202 4050 çağrı merkezimiz, kuzeybati.com.tr  ve diğer web, mobil ve soysal medya kanallarımız ile portaller üzerinden alternatif dijital servislerimiz hizmete devam etmektedir. bu kanallardan bize ulaşmaktan çekinmeyiniz. bu dönemde müşterilerimiz ile kısıtlı toplantı yapmak zorundayız ancak tüm çalışanlarımız video konferans yolu ile size yardımcı olmak istemektedirler. durumu anlayış ile karşılayacağınızı ümit eder, tüm dünyayı etkileyen bu olumsuz tablonun en kısa sürede ortadan kalkmasını ümit ederiz. 18.03.2020

COVID 19 TEDBİRLERİ HAKKINDA;
18 MART 2020 tarihinden itibaren ofisimiz kapalı olup, ekibimiz evden çalışmaktadır. Her zaman olduğu gibi 0 850 202 4050 çağrı merkezimiz, kuzeybati.com.tr ve diğer web, mobil ve soysal medya kanallarımız ile portaller üzerinden alternatif dijital servislerimiz hizmete devam etmektedir. Bu kanallardan bize ulaşmaktan çekinmeyiniz.

Bu dönemde müşterilerimiz ile kısıtlı toplantı yapmak zorundayız ancak tüm çalışanlarımız video konferans yolu ile size yardımcı olmak istemektedirler. Durumu anlayış ile karşılayacağınızı ümit eder, tüm dünyayı etkileyen bu olumsuz tablonun en kısa sürede ortadan kalkmasını ümit ederiz.